2007

Andra artiklar. Finns i form av t.ex. förlanseringar till IFA av Loewe, Pioneer och Philips, ett exklusivt besök i hjärtat av mjukvaruföretaget Microsofts hårdvarulab i Redmond, lansering av Tablet PC m m.

Indexsida för El&vitt

ElektronikBranschen
Rateko

Reportage.
LG Electronics
visar upp sin internetkopplade köksutrustning under en vecka i ett av varuhuset Harrods skyltfönster i London. Lundgren finns där och reportaget till höger publicerades i förlagets systertidning El&Vitt nr 3-02.

Klicka till reportaget då Xbox lanseras i Cannes
Klicka för att läsa
Day After Tomorrow
2004
Klicka till intervjun med Michael Stadford

Lundgren har medverkat i tidningen sedan slutet av 2001. Vid sidan av uppdrag som teknikreporter, är han främst ansvarig för avdelningarna om DVD resp. konsolspel. Det senare pausar sedan en tid.

Spel bevakas dock fortfarande för att ämnet snabbt ska kunna återaktiveras när beslutet kommer...

Parallellt med DVD-bevakningen följer Lundgren teknik- och mjukvarutrender inom området.

Här erbjuds ett snävt urval av artiklar i avsikt att snabbt ge en bild av både urval och textproduktion med tyngdpunkt på DVD.

Lundgren finns på plats då Microsoft lanserar Xbox i Cannes - reportaget publiceras i Rateko&Foto nr 12-01.
Klicka för att läsa
Day After Tomorrow återger vad som händer ifall inte Kyotoprotokollet får fler anhängare och fler uppföljare. Tre år senare börjar politikerna vakna för det hotfulla i den globala klimatförändringen.

Ratekos premiär i ämnet handlar klockrent om DVD-bonus - december 2001. Intervju görs med Michael Stadford, chef för DVD-produktionen Columbia Tristar och en av branschens tyngsta namn.

2002

2003

2005

2001

2006
2008
SPEL index
DVD index